MARK ~ čistiaci & odličovací gél ~ age therapy

MARK ~ čistiaci & odličovací gél ~ age therapy

MARK čistiaci & odličovací gél vhodný pre suchú a zrelú pleť, ktorý je navyše šetrný aj k prírode.

17,90 

Na sklade

Vyhladenie, hydratácia, intenzívna starostlivosť… Jemný čistiaci a odličovací gél pre suchú a zrelú pokožkupredstavuje vhodnú starostlivosť aj ako prevencia straty vlhkosti a starnutia pleti. Poskytuje dôkladné očistenie a hydratáciu. Ľahká gelová textúra sa pri kontakte s vodou premení na mliečnu emulziu, ktorá absorbuje nečistoty a kožný maz. Vyčistí pleť do hĺbky, pričom ju nezaťažuje vysušením, či mastnými zvyškami. Vyrovnáva hladinu vlhkosti v pleti a poskytuje jej prirodzenú hydratáciu.

Gél je určený na čistenie pokožky tváre, krku a dekoltu a efektívne odlíčenie make-up tváre a očí. Ľahko sa oplachuje a zanechá sviežu, hydratovanú a hodvábne hebkú pokožku.

  • PRIRODZENÁ HYDRATÁCIA
  • VYHLADZUJÚCI EFEKT
  • VYROVNANIE HLADINY VLHKOSTI V PLETI
  • 100% PRÍRODNÉ, VEGAN ZLOŽENIE BEZ OBSAHU VODY A KONZERVANTOV

Účinné zložky:

Kokosový olej frakcionovaný – ide o veľmi jemnú zložku, na  pokožku má výrazné zjemňujúce a vyhladzujúce účinky, na povrchu pleti vytvára ochranný film a uzatvára prirodzenú hydratáciu pleti. Na pleti zanechává nemastný, hodvábny pocit. Jojobový olej – jojobový olej známy pre svoje skvelé kozmetické benefity, a je veľmi dobre tolerovaný pokožkou, ktorú zjemňuje a chráni. Extrakt z koreňa Lithospermum erythrorhizon je čínsky bylinný liek s rôznymi antivírusovými a biologickými účinkami, používa sa ako rastlinný liek na liečbu rôznych abnormálnych stavov kože vrátane rán, zápalov a popálenín. Glycerín – prirodzene sa nachádza v olejoch a tukoch a aj v našej pokožke, preto je nedráždivý a nespôsobuje alergie .Jeho hlavnou funkciou je hydroskopickosť – teda schopnosť viazať na seba vlhkosť a tiež napomáha lepšej vstrebateľnosti aktívnych látok. Cukrový ester – veľmi jemní čistiaca látka, ktorá ma schopnosť vyrovnať hladinu vlhkosti v pokožke . Slnečnicový olej /hybridný/ – je olej získaný zo semien hybridného kmeňa slnečnice, ktorý obsahuje prevažne olejovú mastnú kyselinu odlišnú od slnečnicového oleja


Objem: 50 ml

Zloženie:

Caprylic/Capric Triglycerides, Glycerin, Aqua, Sucrose Laurate, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Lithospermum erythrorhizon root extract, Parfum (natural)


Návod na použitie:

Nanes potrebné množstvo gélu na vlhkú pokožku a jemne vmasíruj. Pri styku s vodou sa gél premení na mliečnu emulziu, ktorú následne opláchni teplou vodou, alebo zotri zvyšky emulzie vlhkým tampónom.

Pri odličovaní očného okolia nanes gél na vlhký tampón a zotri ním make-up. V prípade potreby postup opakuj.

Slovensko
SPS kuriér3,25 zdarma od 40,00 
Sps parcel shop1,95 zdarma od 40,00 
Packeta2,80 zdarma od 40,00 
kuriér GLS SK3,00 
GLS ParcelShop3,00 

Takto ti pošleme tvoj voňavý balíček plný poctivo vyberaného voňavého oblečenia s príbehom,
ktoré nosí každý #ZodpovednyTrendsetter

predajňa Bratislava

Po – Pia: 11:00 – 19:00
SO: 11:00 – 18:00
NE: oddych

Kontakt do predajne
+421 948 586 658

 

predajňa Bory mall

Po – Pia: 10:00 – 21:00
SO – Ned: 09:00 – 21:00

Kontakt do predajne
+421 948 352 452

nosene-secondhand-mark-cleanserage_cc92e185-d56c-4ca8-b8c7-a6fc628549b2_800x

MARK ~ čistiaci & odličovací gél ~ age therapy

17,90