Hupka ~  Vlasový šampón Vŕba & šalvia & nimba

Hupka ~  Vlasový šampón Vŕba & šalvia & nimba

Prírodný bylinný šampón Vŕba, šalvia & nimba proti lupinám a na rýchlo mastiace sa vlasy.

12,90 

Na sklade

Bylinný šampón na prírodnej báze je odpoveďou na boj proti lupinám a mastnote. Obsahuje kôru vŕby bielej, nimbu a šalviu, ktoré sú známe svojimi silnými antiseptickými vlastnosťami. Tento šampón nezaťaží vlasy chemickými zložkami (t.j. neobsahuje  sulfáty, parabény ani silikóny). Šampón má okrem pH 5.5, čo je v súlade s pH pokožky. Je teda navrhnutý tak, aby bol štrný k vlasovej pokožke. Pridanou hodnotou je taktiež jeho bergamotovo-rozmarínovú vôňa, ktorá Vás prenesie priamo do prírody a povzbudí Vaše zmysly. Vďaka jeho funkčnej formulácií skvele pení, takže nebudete potrebné použiť veľké množstvo šampónu na dokonalé umytie vlasov.

Odporúčame používať maskami značky Hupka, prípadne s inými prírodnými kondicionérmi.


Objem: 200ml

Zloženie:

AQUA PURIFICATA, COCAMIDOPROPYL BETAINE, COCO GLUCOSIDE, DECYL D-GLUCOSIDE, GLYCERIN, PRUNUS ARMENIACA (APRICOT) KERNEL OIL, PANTHENOL, NATRIUM CHLORIDE, PHENETYLALCOHOL, XANTHAN GUM, CAFFEINE, URTICA DIOICA ROOT EXTRACT, ARCTIUM LAPPA ROOT EXTRACT, LACTIC ACID, CITRUS RETICULATA PEEL OIL, MENTHA PIPERITA OIL, CITRAL*, LIMONENE*, LINALOOL*.

* zložky prirodzene sa vyskytujúce v esenciálnych olejoch


Návod na použitie: Opláchnite vlasy a vlasovú pokožku vodou. Šampón vmasírujte krúživymi pohybmi pokým nevznikne pena a nechajte pôsobiť 2-5 minút. Potom dôkladne opláchnite vlasovú pokožku a vlasy až dokým voda nebude úplne číra. Po umytí vlasov odporúčame použiť masku na vlasy/kondicionér.

Upozornenie: Ak trpíte alergiou na niektorú z uvedených zložiek, produkt nepoužívajte! Len na vonkajšie použitie. Uchovávajte mimo dosahu detí.

Skladovanie: Produkt nevystavujte slnečnému žiareniu a skladujte ho pri izbovej teplote. Zabráňte preniknutiu vody do fľašky.

Slovensko
SPS kuriér3,25 zdarma od 40,00 
Sps parcel shop1,95 zdarma od 40,00 
Packeta2,80 zdarma od 40,00 
kuriér GLS SK3,00 
GLS ParcelShop3,00 

Takto ti pošleme tvoj voňavý balíček plný poctivo vyberaného voňavého oblečenia s príbehom,
ktoré nosí každý #ZodpovednyTrendsetter

predajňa Bratislava

Po – Pia: 11:00 – 19:00
SO: 11:00 – 18:00
NE: oddych

Kontakt do predajne
+421 948 586 658

 

predajňa Bory mall

Po – Pia: 10:00 – 21:00
SO – Ned: 09:00 – 21:00

Kontakt do predajne
+421 948 352 452

Hupka ~  Vlasový šampón Vŕba & šalvia & nimba

12,90